HTML

Nanette Hírblog

Hírek a Nanette Real Estate Group-ról, Magyarország egyik vezető új lakás-fejlesztő cégcsoportjáról.

Címkék

akcio (18) aktualis (64) harmony (1) kiemelt (1) viva (1) xxx (2)

2011.09.20. 17:19 nanette

LAKÁSVÁSÁR - bemutatkozik a Harmony és a City Home 3.

 2011. szeptember 23-án pénteken kezdődik a SYMA-csarnokban az őszi lakásvásár, ahol a Nanette a hazai ingatlanfejlesztők között szinte egyedülállóan új lakóparkkal jelentkezik, a XIII. kerületi Nanette Harmony-val, amelynek már meg is kezdődtek az építési munkálatai. Ugyancsak ekkor, a Lakásvásáron kezdjük meg a IX. kerületi City Home 3. ütemének értékesítését is, az árlisták és az alaprajzok október második felében lesznek elérhetőek honlapunkon. 

A már elkészült, hamarosan költözhető XI. kerületi Nanette Viva és a Nanette City Home 1-2. még szabad lakásait a vásár alkalmából külön engedménnyel kínáljuk, a részletekről érdeklődjön standunkon a Lakásvásáron vagy hívja értékesítőinket!

Szólj hozzá!

Címkék: aktualis


A bejegyzés trackback címe:

https://nanette.blog.hu/api/trackback/id/tr23241338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása