HTML

Nanette Hírblog

Hírek a Nanette Real Estate Group-ról, Magyarország egyik vezető új lakás-fejlesztő cégcsoportjáról.

Címkék

akcio (18) aktualis (64) harmony (1) kiemelt (1) viva (1) xxx (2)

2012.02.16. 15:05 nanette

Köszönet egy régi házunktól

Meghívót kaptunk a XVIII. kerületi Magnólia Lakópark közgyűlésére, ezt a 210 lakásos házat még 2007-2008-ban adtuk át és tavaly értékesítettük ott utolsó ingatlanjainkat, így a meghívó valójában már nem érint minket. A levélben ennek ellenére is örömmel olvastuk a közös képviselő beszámolójában a lakóknak szóló következő sorokat: " A közös képviselő a garanciális hibákról felvett jegyzőkönyv alapján intézkedett a garanciális kötelezettség lezárása előtt a jegyzőkönyvben rögzített hibák kijavításáról. Megköszönjük a Nanette befektető csoport és Nagy Henriettának a korrekt hozzáállását, mert ez nem szokványos a beruházók részéről." (A teljes képhez hozzátartozik, hogy a jelengi közös képviselőt a lakók maguk válosztották meg, nem a Nanette nevezte ki.)

Hibátlan és soha meg nem hibásodó házat még senkinek sem sikerült építenie, épp ezért nagyon fontos, hogy az építtető ne csak az adásvételi szerződés aláírásáig legyen készséges, hanem átadás után, a jótállási idő hosszú évei alatt is, amikor bizony eltérhetnek az építtető és a lakók érdekei. Épp ezért külön öröm számunkra, ha utólag a tőlünk független személyek is elismerik teljesítményünket és reméljük, a Nanette City Home is épp olyan elégedett lesz a ház garanciális építésvezetőjének, Nagy Henrettának a munkájával, mint a Magnólia Lakópark.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://nanette.blog.hu/api/trackback/id/tr354119407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása