HTML

Nanette Hírblog

Hírek a Nanette Real Estate Group-ról, Magyarország egyik vezető új lakás-fejlesztő cégcsoportjáról.

Címkék

akcio (18) aktualis (64) harmony (1) kiemelt (1) viva (1) xxx (2)

2012.04.04. 17:30 nanette

Bokréta-ünnep a City Home-on

 Április 4-én a beruházó Nanette Real Estate Group, a kivitelező Nanette Construction Hungary, a ferencvárosi önkormányzat és az épületen dolgozó alvállalkozók képviselőinek és munkatársainak jelenlétében elhelyeztük a City Home 'A' épületének tetején a bokrétát, amellyel az építőipar sok évszázados hagyományainak megfelelően azt ünnepeltük, hogy az épület elérte legmagasabb pontját.

Az eseményen részt vett dr. Bácskai János ferencvárosi polgármester is, aki beszédében elmondta, hogy a kerület nevével összeforrt tömbrehabilitációs program tovább folytatódik, amibe a régi házak felújítása mellett jól illeszkedik a Nanette City Home-projekt keretében felépülő 1500 lakás is. A polgármester méltatta a városrész megújulásában a magántőke szerepét, amelynek a válságos évek során is kedvelt területe maradt Ferencváros.

Tamir Kishon, a Nanette Real Estate Group magyarországi igazgatója ismertette a cégcsoport elmúlt 10 évi teljesítményét, melynek során Budapesten 11 lakóparkban összesen több, mint 2500 lakást építettek fel. Kiemelte, hogy Ferencváros mindig központi jelentőségű volt a cég beruházásaiban és a City Home már a harmadik lakópark, amelyet a kerületben építenek fel. Elmondta, hogy a magyar piac a borúlátó vélemények ellenére is meghálálta a befektett bizalmat és reményét fejezte ki, hogy jövőre elindul az önkormányzattal közösen tervezett szociális lakások építése, amelynek során több száz rászoruló juthat takarékos és komfortos otthonhoz.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nanette.blog.hu/api/trackback/id/tr344363787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Traptos 2012.04.06. 10:03:04

Hol fognak épülni ezek a szociális lakások?

A City Home 3. épületéről lehet tudni már valamit?

nanette 2012.04.06. 12:14:34

A Gubacsi úton, de a részletek kidolgozása még sok időt fog igénybe venni, a projekt 2013 előtt biztosan nem indul el.
süti beállítások módosítása